Team Mijnzzp

Apple Business Connect

Apple Business Connect is ontwikkeld voor kleine en grote bedrijven. Maak er als zzp'er gebruik van om belangrijke informatie te tonen. Het bereik is gigantisch, want er zijn op de wereld meer dan een miljard gebruikers van Apple. Je bedrijfsinformatie is onder meer zichtbaar te maken in Apple Maps en Apple Berichten. Je hebt met Apple Business Connect dan ook een waardevolle tool in handen om klanten te bereiken.

Apple Business Connect: maak je bedrijf zichtbaar

De kaarten-app van Apple is slechts een van de vele locaties waar je jouw bedrijf zichtbaar maakt. Je bepaalt daarbij zelf welke informatie over je bedrijf te zien is. Zo heb je de mogelijkheid om openingstijden toe te voegen of een logo te plaatsen. Ook is er ruimte om andere afbeeldingen en foto’s te laten zien. Het is slim om van Business Connect gebruik te maken, want ongeveer 30% van de smartphones die mensen gebruiken, betreft een iPhone.

Maak het klanten gemakkelijk

Apple Business Connect is niet alleen te gebruiken om je bedrijf zichtbaar te maken. Je kan het je klanten met deze tool namelijk ook extra gemakkelijk maken. Heb je bijvoorbeeld een restaurant? Bied de klanten via Business Connect de mogelijkheid om direct een reservering te maken of om een bestelling door te geven. Ben je zzp kapper? Hoe gemakkelijk is het dan voor je klanten om met een tikje een afspraak voor een knipbeurt te maken.

Analyseer het gebruik

Je ontdekt al snel wat de impact is als je gebruikmaakt van Apple Business Connect. De tool biedt inzichten op welke manier je doelgroep de plaatskaart vindt en gebruikt. Dit geldt eveneens voor het vinden van acties en presentaties. De impact is op een positieve manier te vergroten door de gegevens te analyseren en informatie aan te passen. Op deze manier optimaliseer je het bereik.

Aanmelden met Apple ID

Heb je een Apple ID dan is deze te gebruiken om je voor Business Connect aan te melden. Het is ook mogelijk om een nieuwe Apple ID aan te maken. Er vindt eerst een verificatie plaats nadat je bent ingelogd om vervolgens je locatie te claimen en informatie toe te voegen. Het gebruik van Apple Business Connect is overigens geheel gratis.

Mijnzzp.nl