Team Mijnzzp

Toegangspoortjes

Onlangs hebben wij aangekondigd dat wij diverse branches gaan aanpassen, omdat ze onoverzichtelijk geworden waren door de vele beroepen. Inmiddels hebben wij vier nieuwe branches toegevoegd, waardoor diverse beroepen een eigen branche gekregen hebben. De nieuwe branches zijn geworden: overheid, installatietechniek, industrie en de branche veiligheid. De branche veiligheid heeft geen betrekking op beroepen binnen de beveiligingsbranche maar op andere beroepen die met veiligheid te maken hebben. Deze branche is opgenomen om bepaalde beroepen makkelijker vindbaar te maken voor de bezoekers van Mijnzzp. Met de toegevoegde branches denken wij dat het voor bezoekers makkelijker is geworden om bepaalde beroepen te vinden. Daarnaast hebben wij alle branches voorzien van nieuwe foto's die een betere en meer zakelijke uitstraling hebben.

Ook hebben wij veranderingen doorgevoerd die betrekking hebben op het branchenieuws en beroepennieuws. Omdat wij nieuws van andere websites tonen en wij overgegaan zijn naar een volledig beveiligde verbinding konden wij van veel websites geen foto's meer tonen, omdat veel van deze websites geen gebruik maken van een beveiligde verbinding. Inmiddels plaatsen wij eigen foto's bij de diverse nieuwsberichten, zodat het nieuwsoverzicht een betere uitstraling krijgt. Ook hebben wij het branchenieuws gekoppeld aan de diverse beroepenpagina's, zodat het breder getoond wordt.

Omdat Mijnzzp steeds sneller groeit zijn wij op de achtergrond druk met technische veranderingen die met gebruikersgemak, stabiliteit en snelheid te maken hebben. Het bezoekersaantal van Mijnzzp is de afgelopen maanden fors toegenomen, waardoor de stabiliteit in gevaar kwam. Inmiddels zijn deze problemen grotendeels opgelost en draait Mijnzzp stabiel. Ook de snelheid van Mijnzzp is weer volledig op orde.

Met de diverse technische aanpassingen en nieuwe branches verwachten wij de aankomende periode verder door te kunnen groeien. De groei van Mijnzzp zit voornamelijk in het aantal beroepen dat wij momenteel opgenomen hebben. Vorige week hebben wij al aangekondigd dat wij inmiddels over de duizend opgenomen beroepen zijn. De meeste beroepen trekken dagelijks veel terugkerende en nieuwe bezoekers. Wij blijven nieuwe beroepen opnemen, zodat Mijnzzp steeds interessanter wordt voor een breder publiek.

Mijnzzp.nl