Conciërge (hotel)

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Conciërge (hotel)?

Een conciërge verzorgt een stuk dienstverlening aan hotelgasten. Een gast kan bij de conciërge met allerlei vragen terecht en hij kan ook reserveringen regelen voor de gasten zoals voor de trein, vliegtuig of huurauto. Wanneer de gasten klachten hebben zal de conciërge hier gericht een oplossing voor zoeken. Een conciërge is een veelzijdig iemand die eigenlijk alle voorkomende problemen oplost voor de gasten. Een conciërge is ook belast met het toezicht houden op een gebouw en de omgeving.

Lees verder...

Opleiding tot Conciërge (hotel)

Welke opleiding is nodig om Conciërge (hotel) te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Conciërge (hotel)? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Conciërge (hotel)

Wat is het salaris en tarief van een Conciërge (hotel)? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Conciërge (hotel) in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl