Zwembadmonteur

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Zwembadmonteur?

Een zwembadmonteur is verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden, zoals het opbouwen, onderhouden en inspecteren van zwembaden. Daarnaast kan een zwembadmonteur verantwoordelijk zijn voor het opbouwen, onderhouden en inspecteren van kleine zwembaden, zoals stoombaden en whirlpools. Als zwembadmonteur krijg je dus met verschillende zwembaden te maken, zoals professionele zwembaden en zwembaden bij particulieren. Zwembaden hebben relatief gezien veel onderhoud nodig, omdat zwembaden alleen veilig te gebruiken zijn als ze op de juiste manier onderhouden worden. Zwembadonderhoud heeft niet alleen betrekking op eventuele gebreken, maar juist ook op de hygiëne. Professionele zwembaden zijn voorzien van complexe installaties, die het water in een goede conditie moeten houden. Daarnaast is het belangrijk dat zwembadsystemen regelmatig gecontroleerd worden, om eventuele problemen te voorkomen. Bij openbare zwembaden is dit zelfs verplicht. Een zwembadmonteur kan dus verantwoordelijk zijn voor verschillende werkzaamheden, die allemaal met zwembaden en zwembadtechniek te maken hebben. De werkzaamheden van een zwembadmonteur zijn aan te merken als specialistische werkzaamheden, die overgelaten moeten worden aan de juiste vaklieden. De meeste grote zwembaden zijn op een traditionele manier gebouwd en afgewerkt met tegels aan de binnenkant. Tegenwoordig zien we dit alleen nog bij grote zwembaden, die professioneel gebruikt worden. De moderne zwembaden, die bij mensen thuis geïnstalleerd worden, zijn vaak van polyester en komen kant-en-klaar aan bij de klant op een vrachtwagen. Deze zwembaden worden vervolgens met een kraan op de plek getild. Polyester zwembaden hebben het grote voordeel dat ze gegarandeerd waterdicht zijn. Een ander voordeel is dat er op de locatie zelf minder werkzaamheden uitgevoerd hoeven te worden.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Zwembadmonteur

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Salaris en tarief van een Zwembadmonteur

Wat is het salaris en tarief van een Zwembadmonteur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Zwembadmonteur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudprogramma vergelijken Zwembadmonteur

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Zwembadmonteur bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl