Bereken boekhoudkosten voor een Constructeur

Boekhouding

Team Mijnzzp

Op deze pagina geven wij u een indicatie van de verwachte boekhoudkosten.

Het bepalen van de kosten van de boekhouding hangt van veel onderwerpen af en er is dus alleen een globale schatting te geven. De boekhoudkosten kunnen in vergelijkbare gevallen behoorlijk verschillen. Niet alle boekhouders hanteren het zelfde tarief. Wij geven op deze pagina dus alleen een schatting van de te verwachten boekhoudkosten.

Om te kunnen berekenen wat de boekhoudkosten per jaar worden is het belangrijk om eerst de juiste gegevens in te vullen. De boekhoudkosten voor een eenmanszaak, vennootschap onder firma (vof), maatschap, holding, stichting of vereniging zijn in de meeste gevallen niet zomaar met elkaar te vergelijken. Vul in de berekening dus ook de juiste rechtsvorm in.

Besparen op de boekhoudkosten is tegenwoordig in veel gevallen mogelijk door het gebruiken van een online boekhoudprogramma.

Boekhoudkosten berekenen

Vul de gegevens in de tabel in: uw bedrijfsvorm en vink aan welke diensten u nodig heeft. U ziet de uitkomst direct onderin de tabel. Voor dit bedrag kunnen de meeste boekhouders bijna de gehele administratie uit handen nemen. Dit is meestal inclusief een liquiditeitsoverzicht, tussentijdse cijfers, prognoseoverzicht en investeringsadvies.

Alle bedragen zijn een schatting van de kosten per jaar, exclusief btw.

OptieOmschrijvingKosten
-Basis boekhouding voor een...:
€ 1.200 tot € 1.500
Inboeken van de financiƫle administratie
Verzorgen van de salarisadministratie (tot 2 personen)
Het verstrekken van tussentijdse informatie vanuit de boekhouding
Het samenstellen van de jaarrekening
Het verzorgen van fiscale aangiften
Accountantsverklaring
-Schattting van de totale kosten per jaar

€ 1.200 tot € 1.500

Boekhoudsoftware vergelijken

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.

Disclaimer

De bedragen en voorbeeldberekeningen op Mijnzzp.nl zijn indicatief, er kunnen op geen enkele manier rechten aan worden ontleend. De bedragen en berekeningen zijn tot stand gekomen door het verzamelen van openbare informatie op het internet en moeten gezien worden als een indicatie. De bedragen en berekeningen zijn gebaseerd op de gegevens zoals u die zelf heeft opgegeven en die niet door ons zijn geverifieerd. Er kan sprake zijn van persoonlijke omstandigheden, een afwijkend belastingregime en/of aanvullende of gewijzigde wetgeving. Uw boekhouder of fiscalist kan u verder informeren.

Alle bedragen kunnen afrondingsverschillen bevatten. Wij ronden bedragen af op hele centen naar de dichtstbijzijnde waarde.

De gepresenteerde bedragen en berekeningen zijn niet gecontroleerd noch goedgekeurd door een accountant, de belastingdienst of anderen.

Vindt u een fout in onze berekeningen? Laat het ons weten.

Mijnzzp.nl