Logistiek analist

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Logistiek analist?

De logistiek analist is verantwoordelijk voor diverse zaken binnen een transportbedrijf. Wat deze taken precies allemaal zijn is sterk afhankelijk van het bedrijf waar de logistiek analist werkzaam is. De analist zal zich dagelijks bezighouden met het controleren van prijsafspraken van transporteurs en het doorrekenen van prijzen. Alle factoren die van invloed kunnen zijn op prijzen, zoals wetgeving, brandstofprijzen en onderhoud worden door de analist doorberekend en in rapportages vastgelegd. Logistiek analist is een beroep op HBO niveau.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Logistiek analist

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Logistiek analist

Welke opleiding is nodig om Logistiek analist te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Logistiek analist? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Logistiek analist

Wat is het salaris en tarief van een Logistiek analist? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Logistiek analist in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...