Slager

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Slager?

Een slager is iemand die beroepshalve vlees verwerkt met de bedoeling dit te verkopen. In het verleden was het veel de slager zelf die het slachtwerk deed. Tegenwoordig wordt dit meer in slachterijen gedaan. Het uitsnijden en uitbenen wordt ook steeds meer door gespecialiseerde bedrijven gedaan. Deze bedrijven bevoorraden over het algemeen winkels en slager van het vlees. Een slager verkoopt vandaag de dag niet alleen meer vlees maar ook andere producten zoals kant en klaar producten. Vaak is het aanbieden van alleen vlees niet genoeg meer om te kunnen overleven.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Slager

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Slager

Welke opleiding is nodig om Slager te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Slager? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Slager

Wat is het salaris en tarief van een Slager? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Slager in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl