Vakkenvuller

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Vakkenvuller?

Een vakkenvuller is een vulploegmedewerker, die in de meeste gevallen werkzaam is binnen een supermarkt. Het vakkenvullen wordt meestal aan het einde van de middag uitgevoerd, omdat het dan rustiger is in de supermarkt. Daarnaast is het zo dat aan het einde van de middag de meeste vakkenvullers pas tijd hebben, omdat jongeren dan vrij zijn van school. Tegenwoordig zijn supermarkten meestal tot laat open, waardoor het vullen van de schappen uitgevoerd wordt, terwijl er klanten aanwezig zijn in de supermarkt. De werkzaamheden van een vakkenvuller zijn verder niet heel moeilijk of bijzonder zwaar. Wel is het belangrijk om door te werken, omdat er meestal veel producten aangevuld moeten worden. Naast het aanvullen van producten zal je als vakkenvuller de oude producten met een beperkte houdbaarheidsdatum vooraan moeten zetten, zodat de oude producten het eerste gepakt worden door klanten. Het netjes neerzetten van producten noemt men ook wel het spiegelen. Het spiegelen is niks anders dan alle producten netjes vooraan zetten met het label naar voren. In de meeste gevallen zal een vakkenvuller verantwoordelijk zijn voor het aanvullen van dezelfde producten, zodat hij of zij het assortiment leert kennen en hierdoor sneller kan werken. Het beroep vakkenvuller komt ook voor buiten supermarkten, echter zijn het over het algemeen alleen supermarkten, die gebruikmaken van specifieke vakkenvullers. Het beroep vakkenvuller heeft in de meeste gevallen betrekking op jongeren, zoals scholieren en studenten. Ondanks dat een vakkenvuller veel zelfstandig zal werken kan het vakkenvullen wel aangemerkt worden als teamwerk, omdat je meestal met verschillende vakkenvullers werkzaam bent. Naast het vakkenvullen zijn vakkenvullers verantwoordelijk voor het opruimen van alle lege dozen en het klaarzetten van de lege rolcontainers voor transport. Rolcontainers worden gebruikt om alle goederen te kunnen transporteren.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Vakkenvuller

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Vakkenvuller

Welke opleiding is nodig om Vakkenvuller te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Vakkenvuller? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Boekhoudprogramma vergelijken Vakkenvuller

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Vakkenvuller bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl