Assistent filiaalmanager

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Assistent filiaalmanager?

Een assistent filiaalmanager is de rechter hand van de filiaalmanager. Als assistent filiaalmanager ben je meestal de vervanger van de filiaalmanager als deze niet aanwezig is in de winkel. In de meeste winkels is het niet ongebruikelijk dat er ook een verkoopmedewerker aangesteld wordt als assistent filiaalmanager. Dit betreft dan meestal een ervaren verkoopmedewerker, zoals een verkoopspecialist. Binnen de praktijk kan dit ook betekenen dat de verkoopspecialist of assistent filiaalmanager in opleiding is tot filiaalmanager. Als assistent filiaalmanager voer je meestal zelfstandig verschillende werkzaamheden uit, maar sta je wel onder toezicht van de filiaalmanager. Als de filiaalmanager aanwezig is krijgt de assistent filiaalmanager meestal diverse taken van de filiaalmanager, die niet alleen met verkoop te maken hebben. Daarnaast is de assistent filiaalmanager meestal één van de sleutelhouders, samen met de filiaalmanager. Dit betekent dat de assistent filiaalmanager zelfstandig de winkel mag openen en sluiten. Dit betekent meestal ook dat er verwacht zal worden dat de assistent filiaalmanager oproepbaar is als er mogelijke calamiteiten zijn buiten de reguliere openingsuren, zoals een inbraakpoging. Dit kan wel per winkel verschillen, omdat de meeste winkelketens hun eigen regels hebben die onderling kunnen verschillen.

Lees verder...

Opleiding tot Assistent filiaalmanager

Welke opleiding is nodig om Assistent filiaalmanager te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Assistent filiaalmanager? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Assistent filiaalmanager

Wat is het salaris en tarief van een Assistent filiaalmanager? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Assistent filiaalmanager in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl