Plantenteelt medewerker

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Plantenteelt medewerker?

Een plantenteelt medewerker is verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden die erg afhankelijk zijn het soort bedrijf waar de plantenteelt medewerker werkzaamheden is. In veel gevallen zal een plantenteelt medewerker werkzaam zijn binnen zogenaamde kassen die opgebouwd zijn van glas en metaal. Kassen worden gebruikt omdat ze een beschermde omgeving geven waarin planten en/of groenten en fruit optimaal kunnen groeien. De werkzaamheden van een plantenteelt medewerker kunnen bijvoorbeeld zijn het water geven aan planten, het verpoten van planten, het oogsten van groente en/of fruit en het verzorgen van planten. Welke specifieke werkzaamheden een plantenteelt medewerker precies uitvoert is afhankelijk van het soort bedrijf waar deze werkzaam is. Overigens hoeft een plantenteelt medewerker niet in kassen te werken omdat planten, stuiken en andere soorten ook in de buitenlucht gekweekt kunnen worden.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Plantenteelt medewerker

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Plantenteelt medewerker

Welke opleiding is nodig om Plantenteelt medewerker te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Plantenteelt medewerker? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Plantenteelt medewerker

Wat is het salaris en tarief van een Plantenteelt medewerker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Plantenteelt medewerker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl