Televisiereparateur

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Televisiereparateur?

Een televisiereparateur is meestal niet alleen gespecialiseerd op het gebied van televisies maar ook op diverse andere gebieden die met televisies te maken hebben zoals satellietapparatuur en geluidsapparatuur.  Wie een storing heeft in zijn apparatuur kan hiermee beter naar de specialist gaan omdat deze de juiste apparatuur heeft om de apparaten te onderzoeken en de klacht te verhelpen. De meeste specialisten zullen de televisie eerst onderzoeken en dan een prijsopgave  geven aan de klant omdat het soms niet meer de moeite waar is om iets te laten repareren.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Televisiereparateur

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Televisiereparateur

Welke opleiding is nodig om Televisiereparateur te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Televisiereparateur? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Televisiereparateur

Wat is het salaris en tarief van een Televisiereparateur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Televisiereparateur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl