Televisiereparateur

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Televisiereparateur?

Een televisiereparateur is over het algemeen gespecialiseerd in het onderzoeken en in repareren van televisies, dat betrekking heeft op verschillende merken. Ook kan een televisiereparateur doorgaans andere apparatuur onderzoeken en repareren zoals satellietapparatuur en geluidsapparatuur. Deze televisiereparaties kunnen over het algemeen de hardware van een televisie betreffen of het beeldscherm van een televisie. Wie een televisie heeft met een bepaalde storing kan hiermee beter naar een specialist gaan zoals een televisiereparateur, omdat deze over de juiste apparatuur beschikken om de televisie te onderzoeken. De meeste televisiereparateurs zullen de televisie eerst onderzoeken en dan een prijsopgave geven voordat ze de televisie zullen repareren. Of een televisie nog de moeite waard is om te repareren hangt doorgaans van de soort problemen af. Een beeldscherm met strepen zal doorgaans meer kosten om te repareren dan een televisie die helemaal op zwart gegaan is omdat er iets met de hardware is.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Televisiereparateur

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Televisiereparateur

Welke opleiding is nodig om Televisiereparateur te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Televisiereparateur? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Televisiereparateur

Wat is het salaris en tarief van een Televisiereparateur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Televisiereparateur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl