Schoenmaker

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Schoenmaker?

Een schoenmaker kan verschillende werkzaamheden uitvoeren, die niet alleen met schoenen te maken hoeven te hebben ondanks dat de kerntaak van een schoenmaker is het repareren van schoenen. Andere werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het repareren van lederen tassen of het bijmaken van sleutels. Deze werkzaamheden worden door de meeste schoenmakers ook aangeboden. De kerntaak van een schoenmaker is het repareren van verschillende soorten schoeisels, zoals schoenen, laarzen en sandalen die kunnen bestaan uit verschillende soorten materialen. De schoenreparaties kunnen betrekking hebben op verschillende werkzaamheden, zoals het aanbrengen van nieuwe schoenzolen, het aanbrengen van nieuwe hakken of het aanbrengen van een compleet nieuw onderwerk. Daarnaast kan een schoenmaker inlegzolen vervangen en eventueel nieuwe ritsen plaatsen. Andere werkzaamheden zijn het poetsen van schoenen of het oprekken van schoenen.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Schoenmaker

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Schoenmaker

Welke opleiding is nodig om Schoenmaker te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Schoenmaker? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Schoenmaker

Wat is het salaris en tarief van een Schoenmaker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Schoenmaker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl