Zeefdrukker

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Zeefdrukker?

Een zeefdrukker is een drukker die gebruik maakt van zeefdruktechniek. Zeefdruktechniek is een techniek die veel gebruikt wordt om bepaalde producten mee te bedrukken. Denk hierbij aan voorwerpen van hout, metaal, textiel en van plastic. Door middel van zeefdruktechniek is het mogelijk om uiteenlopende producten te bedrukken in diverse kleuren. Dit kunnen ook ronde vormen zijn zoals flessen of pennen. Zeefdruktechniek wordt door de industrie veel gebruikt, omdat er zoveel mogelijkheden mee zijn. Het is de zeefdrukker die alle voorbereidende handelingen uitvoert, inclusief het drukproces. Zeefdruktechniek kan door middel van verschillende soorten zeedrukmachines toegepast worden, namelijk door middel van handdruktafels, half automatische zeefdruktafels en volautomatische zeefdruktafels.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Zeefdrukker

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Zeefdrukker

Welke opleiding is nodig om Zeefdrukker te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Zeefdrukker? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Zeefdrukker

Wat is het salaris en tarief van een Zeefdrukker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Zeefdrukker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl