Beleggingsadviseur

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Beleggingsadviseur?

Een beleggingsadviseur is een specialist op beleggingsgebied. De beleggingsadviseur geeft zijn klanten dan ook advies hoe zij het best hun geld kunnen beleggen. De adviseur helpt de klant met het kiezen van een product waarin deze zich het best voelt passen. Niet iedere klant wil evenveel risico nemen en hier houdt de beleggingsadviseur rekening mee. Ook kan de looptijd, bepaalde garanties of risico's een doorslaggevende factor zijn voor de klant. Er zijn veel mensen die een klein of groot vermogen tot hun beschikking hebben en dit tegen een lage rente op de bank hebben staan. Wanneer iemand meer rendement op zijn eigen vermogen wenst te behalen zal deze op een of andere manier moeten gaan beleggen.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Beleggingsadviseur

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Beleggingsadviseur

Welke opleiding is nodig om Beleggingsadviseur te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Beleggingsadviseur? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Beleggingsadviseur

Wat is het salaris en tarief van een Beleggingsadviseur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Beleggingsadviseur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl