Regiomanager

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Regiomanager?

Een regiomanager stuurt over het algemeen in een bepaalde regio winkels, kantoren of supermarkten aan. Winkels hebben vaak een filiaalmanagers, die verantwoordelijkheid afleggen aan de regiomanager. Een regiomanager is iemand die goed zelfstandig moet kunnen werken. Vaak is de regiomanager de hele dag druk met het bezoeken van de diverse filialen. Als een filiaalmanager vragen of opmerkingen heeft kan hij hier mee terecht bij de regiomanager. De regiomanager waakt over de winkels en geeft de filiaalmanager tips over allerlei zaken die de winkel en personeel aangaan. Een regiomanager moet over organisatietalent beschikken en daadkrachtig zijn. De regiomanager moet daarnaast kunnen inspireren en motiveren. De specifieke taak van een regiomanager is niet heel duidelijk te geven, omdat dit per branche en organisatie kan verschillen. Een regiomanager is verantwoordelijk voor veel verschillende zaken en dient sterk in zijn schoenen te staan, om de dagelijkse problemen weg te kunnen werken, en zal dus snel moeten kunnen handelen. Het weten wat belangrijk is voor de organisatie is dan ook en must. Daarnaast is het belangrijk dat de regiomanager duidelijk en goed kan communiceren met zijn medewerkers.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Regiomanager

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Regiomanager

Welke opleiding is nodig om Regiomanager te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Regiomanager? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Regiomanager

Wat is het salaris en tarief van een Regiomanager? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Regiomanager in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl