Restaurant manager

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Restaurant manager?

Een restaurant manager is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van een restaurant en al het personeel dat werkzaam is binnen het restaurant. In het kort kunnen we de werkzaamheden van een restaurant manager het beste omschrijven als managementwerkzaamheden, waarbij het dagelijks reilen en zeilen van het restaurant voorop staat. Een restaurant manager zal zich niet alleen bezighouden met de kwaliteit van het restaurant met betrekking tot service, eten en drinken, maar juist ook met algemene administratieve werkzaamheden zoals de personeelsplanning, budgetbewaking, facilitaire zaken en bijvoorbeeld het afhandelen van mogelijke vragen en/of klachten van gasten. Al het personeel dat werkzaam is binnen het restaurant zal onder de restaurant manager werkzaam zijn en met vragen bij de restaurant manager terechtkomen. Als restaurant manager ben je dus verantwoordelijk voor het aansturen van het restaurant inclusief alle bijkomende personeelszaken zoals het houden van functioneringsgesprekken, het aannemen van personeel, het ontslaan van personeel en het organiseren van trainingen om het personeel nog beter te maken. De belangrijkste taak van een restaurant manager is het er op toe zien dat alles in het restaurant verloopt zoals dit de bedoeling is. Het is in de praktijk ook denkbaar dat een restaurant manager gezien kan worden als de eigenaar van een restaurant, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Er zijn ook redelijk veel restaurants te vinden die gebruikmaken van een speciale restaurant manager. Het beroep restaurant manager kan in de praktijk dus op verschillende manieren voorkomen. Het beroep restaurant manager zal bij je moeten passen, omdat het binnen de grotere en luxe restaurants nogal eens druk kan zijn. Het is dan belangrijk dat een restaurant manager stressbestendig is. Vanzelfsprekend zijn er verschillende restaurants waardoor de inhoudelijke werkzaamheden per werkgever kunnen verschillen.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Restaurant manager

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Salaris en tarief van een Restaurant manager

Wat is het salaris en tarief van een Restaurant manager? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Restaurant manager in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudprogramma vergelijken Restaurant manager

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Restaurant manager bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl