Assemblage monteur

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Assemblage monteur?

Een assemblage monteur is een persoon die elektronische apparaten of installaties in elkaar zet en machines bouwt. Denk bijvoorbeeld aan het in elkaar zetten van een industriële stofzuiger of aan het bouwen van een halffabricaat en het maken van bladzuigers. Een assemblage monteur werkt zelfstandig aan het samenstellen en bouwen van modules. Het kan ook zijn dat er sprake is van een compleet team om bijvoorbeeld gezamenlijk lijnen te bouwen. Tot de werkzaamheden van het samenstellen en bouwen van machines hoort onder meer het aanbrengen van bekabeling. Daarnaast is het een belangrijke taak om een elektronisch apparaat dat in elkaar is gezet aan te sluiten en te testen. Dit met als doel om een hoogwaardig kwalitatief en functionerend apparaat op te leveren. Bij het testen is het van belang om een complete checklist na te lopen en daarop een controle uit te voeren voordat het apparaat de werkplaats verlaat. Het is mogelijk dat een assemblage monteur zich bezighoudt met het in elkaar zetten van kleine of grote apparaten. Bij kleine apparaten valt er onder meer te denken aan huishoudelijke apparaten, zoals aan een espressomachine. Het kan eveneens tot de taken behoren om de machines klaar te zetten voor transport. Het is mogelijk dat de werkzaamheden worden verricht aan de lopende band, maar een andere optie is dat het werk op locatie plaatsvindt. Naast het samenstellen en bouwen van elektronische apparaten komt het ook voor dat een assemblage monteur reparaties verricht. Bijvoorbeeld als een product met schade terugkomt om deze vervolgens weer als nieuw eruit te laten zien en als nieuw te laten functioneren. Overigens is het niet zo dat een assemblage monteur alleen complete producten vanaf niets opbouwt. Het is namelijk ook mogelijk dat de taken gericht zijn op componenten of deelproducten.

Lees verder...

Salaris en tarief van een Assemblage monteur

Wat is het salaris en tarief van een Assemblage monteur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Assemblage monteur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudprogramma vergelijken Assemblage monteur

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Assemblage monteur bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl