Stafmedewerker

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Stafmedewerker?

Een stafmedewerker is een persoon die onder verantwoordelijkheid van een ander werkzaamheden verricht. Er hoort doorgaans een divers en groot takenpakket tot de functie van stafmedewerker. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat het tot de werkzaamheden behoort om een begroting of een deelbegroting op te stellen. Daarbij hoort dan onder meer het periodiek opstellen van financiële rapportages en het eventueel opstellen van een jaarrekening. Naast het financiële aspect zijn er eveneens taken te verrichten op bedrijfseconomisch vlak. Denk daarbij aan het maken van bedrijfseconomische analyses, waarbij je gebruikmaakt van data. Of aan het onderbouwen van een investering net als het doorrekenen van een ondernemingsplan. Zo zijn er als stafmedewerker nog veel meer taken te verrichten. Bijvoorbeeld het leveren van een bijdrage aan het financieel-economisch beleid of het ontwikkelen van procedures. Daarbij is het onder meer mogelijk om de interne controle te realiseren net als taken op het gebied van projectadministratie uit te voeren. Overigens hangt de exacte invulling van de functie af van de werkgever of organisatie. Een stafmedewerker op het gebied van huisvesting kan bijvoorbeeld verantwoordelijk zijn voor de onderhoudswerkzaamheden en materialen en diensten inkopen. Het is in elk geval wel zo dat een stafmedewerker veel met anderen te maken heeft. Denk daarbij aan het aansturen van een groep medewerkers op facilitair gebied of aan het onderhandelen met leveranciers over de inkoop van producten. Daarnaast behoort het doorgaans eveneens tot de taak van een stafmedewerker om als aanspreekpunt te dienen en om eventueel verslag te doen van vergaderingen. Daarnaast levert een stafmedewerker in het algemeen een belangrijke bijdrage aan het beleid van de organisatie.

Lees verder...

Salaris en tarief van een Stafmedewerker

Wat is het salaris en tarief van een Stafmedewerker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Stafmedewerker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudprogramma vergelijken Stafmedewerker

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Stafmedewerker bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl