Repro medewerker

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Repro medewerker?

Een repro medewerker is een persoon die binnen een organisatie de verantwoordelijkheid heeft over het kopieer- en printproces. Een van de belangrijkste taken van een repro medewerker is het afdrukken van documenten. Bij het uitvoeren van deze werkzaamheden wordt gebruikgemaakt van onder meer kopieerapparaten, printers en afwerkapparatuur. Bij een functie als repro medewerker binnen een grote organisatie zijn er ook werkzaamheden als het binden van documenten die tot de taken behoren. Daarbij kan het van belang zijn om de documenten op tijd beschikbaar te stellen aan de opdrachtgever. Het komt voor dat dezelfde documenten in meervoud geprint of gekopieerd dienen te worden. Dat is onder meer het geval als een repro medewerker werkzaam is binnen een gerechtelijke organisatie, zoals een rechtbank. Een repro medewerker kan afhankelijk van de organisatie en invulling van de functie extra taken hebben. Bijvoorbeeld door voor de post verantwoordelijk te zijn. Daaronder valt onder meer het openen van poststukken, zoals brieven en de verwerking daarvan. Ook het scannen van brieven kan wat dat betreft tot de werkzaamheden behoren om deze vervolgens door te sturen. Daarnaast is het mogelijk dat een repro medewerker facturen binnenkrijgt per post en dan is het zaak om deze aan de administratie over te dragen. Zo zijn er mogelijk ook nog andere werkzaamheden waar een repro medewerker mee te maken kan krijgen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het gereedmaken van nieuwe werkplekken of door voor kleine klusjes ingezet te worden, zoals het vervangen van een beeldscherm. Doorgaans werkt een repro medewerker binnen een organisatie nauw samen met het secretariaat. In het geval een repro medewerker werkzaam is in een copyshop behoort het contact met klanten tot de werkzaamheden net als het afrekenen van het printwerk of kopieerwerk.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Repro medewerker

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Salaris en tarief van een Repro medewerker

Wat is het salaris en tarief van een Repro medewerker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Repro medewerker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudprogramma vergelijken Repro medewerker

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Repro medewerker bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl