Medewerker autoverhuur

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Medewerker autoverhuur?

Een medewerker autoverhuur heeft de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van uiteenlopende werkzaamheden. De taken hebben daarbij allemaal direct of indirect te maken met de verhuur van voertuigen. Zo behoort het onder meer tot de werkzaamheden om de administratie van de autoverhuur bij te houden. Ook het opstellen van offertes en het gereedmaken van verhuurcontracten vallen onder de taken van een medewerker autoverhuur. De functie brengt ook met zich mee dat de medewerker autoverhuur de auto’s klaarzet voor de huurder. Bij het terugbrengen van auto’s door huurders geldt dat het inspecteren van het voertuig tot de taken behoort. Bijvoorbeeld met het nakijken van de auto op eventuele beschadigingen of het checken van de benzine en controleren van de kilometerstand. Het is afhankelijk van het type organisatie of er nog andere werkzaamheden van toepassing zijn. Bijvoorbeeld het wassen en schoonmaken van voertuigen. Of het op verzoek wegbrengen van auto’s naar huurders en weer ophalen op locatie. Er is eveneens sprake van een informerende taak die bij de functie van medewerker autoverhuur hoort. Zo is het belangrijk om klanten uitleg te geven of te adviseren over welke auto het beste bij de situatie of het verhuurdoel past. Verder is er achter de balie ook een taak om klanten telefonisch te woord te staan en in het systeem auto’s te reserveren voor de verhuur. Een medewerker autoverhuur heeft wat dat betreft een afwisselende baan en raakvlakken met tal van andere functies. Zo is er ook nog een commerciële taak verbonden aan het beroep van medewerker autoverhuur. Dit in verband met het aanprijzen en verkopen van de dienst op het gebied van het verhuren van auto’s. Daarbij is de medewerker autoverhuur het visitekaartje van het bedrijf en is er sprake van een grote verantwoordelijkheid als eerste aanspreekpunt.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Medewerker autoverhuur

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Salaris en tarief van een Medewerker autoverhuur

Wat is het salaris en tarief van een Medewerker autoverhuur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Medewerker autoverhuur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudsoftware vergelijken voor Medewerker autoverhuur

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Medewerker autoverhuur bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl