Terreinchef

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Terreinchef?

Een terreinchef draagt de verantwoordelijkheid voor alle activiteiten en werkzaamheden op een buitenlocatie van een organisatie. Daarbij valt er onder meer te denken aan een groot aannemersbedrijf of een bedrijf in sierbestrating die over een grote buitenruimte beschikken. Het is ook mogelijk dat een terreinchef vooral te maken heeft met medewerkers en klanten of een mix daarvan. In dat geval behoort het doorgaans ook tot de werkzaamheden om klanten te helpen. Bijvoorbeeld om sierbestrating uit te kiezen en daarbij onder meer de sierbestrating die de klant koop op een heftruck te laden. Zo kan het financieel afhandelen van een transactie eveneens tot de taken behoren. De feitelijke werkzaamheden zijn onder meer afhankelijk van het type bedrijf waarbij de terreinchef in dienst is. Het kan namelijk ook zo zijn dat er sprake is van een functie bij een logistiek bedrijf. In dat geval behoort het onder meer tot de taken om toe te zien op het laden van vrachtwagens en daarbij ondersteuning te bieden. Een andere bedrijfstak waar het beroep in voorkomt, is een stalling voor bijvoorbeeld campers of caravans. In dat geval is het onder meer een taak om klanten die een caravan of camper willen stallen te woord te staan. Daarnaast behoort het dan verder tot de werkzaamheden om de caravan of camper op de juiste plaats te stallen en deze weer uit te rijden op het moment dat de klant er weer gebruik van wil maken. Doorgaans zijn er dan buiten het ontvangen van klanten en stallen van de caravan of camper ook nog andere werkzaamheden te verrichten. Zo zijn er ook bedrijven, waarin er sprake is van verkoop van grondstoffen. Denk daarbij aan zand en grond. In dat geval zorgt een terreinchef voor een goed verloop van de werkzaamheden en helpt bijvoorbeeld bij het wegen van zand en grond, zodat bedrijven of particulieren de gewenste hoeveelheid geleverd krijgen.

Lees verder...

Salaris en tarief van een Terreinchef

Wat is het salaris en tarief van een Terreinchef? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Terreinchef in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudsoftware vergelijken voor Terreinchef

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Terreinchef bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl