NET developer

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een NET developer?

Een NET developer richt zich op het programmeren van software en houdt zich bezig met het ontwerpen en het testen daarvan. Deze werkzaamheden vinden plaats binnen het .NET framework. Binnen deze specifieke omgeving ontwikkelt en onderhoudt een NET developer zowel websites als webapplicaties net als interfaces. Zo zijn er ook andere toepassingen binnen een .NET omgeving waar een NET developer zich mee bezighoudt. Bovendien is er sprake van een specialisatie in .NET als programmeertaal. De werkzaamheden bestaan uit het schrijven van programmeertaal dat vervolgens om te zetten is in speciale software en hardware. Op deze manier is het mogelijk om onder meer nieuwe software te ontwikkelen en software die al bestaat te verbeteren. Het is vaak zo dat een Net developer inzetbaar is om voor een bepaald IT-probleem een oplossing te vinden. Een van de taken met het oog op verbetering heeft betrekking op het beoordelen van bestaande codes. Indien nodig vindt er een herstructurering plaats gevolgd door debuggen en het testen. Verder is het mogelijk dat het tot de taken behoort om een analyse los te laten op systeemvereisten net als op applicaties. Het onderhouden van het systeem en het doorvoeren van upgrades is dan ook een van de werkzaamheden waar een NET developer zich mee bezighoudt. Dat geldt eveneens voor het schrijven van toetsbare code met gebruikmaking van .NET programmeertalen. Daar zijn er meerdere van te onderscheiden, zoals Visual Basic, F# en C#. Zo kan het ook zo zijn dat er sprake is van projectontwikkeling, applicatiec odering en het documenteren van operationele procedures. Een ervaren NET developer houdt zich verder ook nog bezig met de ontwikkeling van architectuur en technische specificaties.

Lees verder...

Salaris en tarief van een NET developer

Wat is het salaris en tarief van een NET developer? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als NET developer in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudprogramma vergelijken NET developer

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als NET developer bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl