Arrestantenbeveiliger

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Arrestantenbeveiliger?

Een arrestantenbeveiliger heeft de verantwoordelijkheid als het gaat om het verzorgen en bewaken van arrestanten. Bij binnenkomst van een arrestant voert de arrestantenbewaker verschillende werkzaamheden uit. Een van de taken bij het uitvoeren van dit beroep is het fouilleren van arrestanten als deze het arrestantencomplex binnenkomen. Indien de arrestant goederen bij zich heeft, bergt de arrestantbeveiliger deze goederen op in een sealbag. Ook is het sprake van het begeleiden van de gearresteerde naar de cel. Naast de intake van nieuwe gevangenen is er ook sprake van het verzorgen van de arrestanten in het complex. Bijvoorbeeld als het gaat om het uitdelen van eten, zoals het ontbijt net als de lunch en het diner. Een van de andere taken van de arrestantenbeveiliger is het in de gaten houden van de gevangenen. Indien er sprake is van een medische situatie dan is er sprake van een verantwoordelijkheid als het bijvoorbeeld gaat om het uitdelen van medicijnen. Overigens is het ook mogelijk dat de arrestantenbeveiliger assistentie krijgt. Bijvoorbeeld in de functie van een assistent arrestantenbeveiliger. In deze functie lever je een bijdrage aan de handhaving van de rechtsorde samen met andere collega’s. Ook is er in het arrestantencomplex in deze functie sprake van het uitvoeren van arrestantentaken. De arrestantenbeveiliger ziet er overigens ook nog op toe dat er geen smokkelwaar de cel binnenkomt. In dat opzicht is er sprake van controlerende werkzaamheden. Verder geldt dat deze functie ook administratieve werkzaamheden met zich meebrengt. Er zijn bovendien richtlijnen die vastliggen en procedures die gevolgd moeten worden. Dat betekent dat er sprake is van werkzaamheden met een gedisciplineerd karakter.

Lees verder...

Salaris en tarief van een Arrestantenbeveiliger

Wat is het salaris en tarief van een Arrestantenbeveiliger? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Arrestantenbeveiliger in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudsoftware vergelijken voor Arrestantenbeveiliger

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Arrestantenbeveiliger bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl