Opleidingsadviseur

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Opleidingsadviseur?

Een opleidingsadviseur helpt medewerkers van een onderneming of organisatie om zichzelf te ontwikkelen binnen hun vakgebied. Een opleidingsadviseur houdt zich dagelijks bezig met het inventariseren en realiseren van de opleidingsbehoeften van medewerkers. Als opleidingsadviseur wordt je vaak ingehuurd door een bedrijf of organisatie. De onderneming of de organisatie geeft de opleidingsadviseur de opdracht om te kijken naar de hulp die aangeboden kan worden met betrekking tot de persoonlijke ontwikkeling van de werknemers binnen de desbetreffende onderneming of organisatie. Als opleidingsadviseur stimuleer je medewerkers kennis te blijven ontwikkelen met betrekking tot hun vakgebied, zodat er eventuele doorgroeimogelijkheden voor de werknemers ontstaan. Een opleidingsadviseur moet over een ruime kennis met betrekking tot didactiek beschikken. Dit omdat er diverse mogelijkheden zijn met betrekking tot de ontwikkeling van werknemers. Soms kan het starten van een cursus voldoende zijn om ervoor te zorgen dat een medewerker door kan groeien, maar het kan ook zijn dat een medewerker graag een opleiding wil gaan volgen om na het afronden van de opleiding te beschikken over voldoende doorgroeimogelijkheden. Medewerkers kunnen met opleidingsvragen terecht bij een opleidingsadviseur. Als opleidingsadviseur inventariseer je de opleidingsvragen van medewerkers en stimuleer en motiveer je medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Bovendien geef je als loopbaanadviseur advies aan medewerkers met betrekking tot het volgen van opleidingen, cursussen, dit om ervoor te zorgen dat medewerkers door kunnen groeien binnen vakgebied.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Opleidingsadviseur

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Salaris en tarief van een Opleidingsadviseur

Wat is het salaris en tarief van een Opleidingsadviseur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Opleidingsadviseur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudsoftware vergelijken voor Opleidingsadviseur

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Opleidingsadviseur bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl