Artsenbezoeker

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Artsenbezoeker?

Een artsenbezoeker werkt voor de farmaceutische industrie. Als artsenbezoeker bezoek je apothekers en diverse artsen om geneesmiddelen en/of medische hulpmiddelen onder de aandacht te brengen en mogelijk te verkopen. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat er een nieuw geneesmiddel op de markt is gebracht met betrekking tot diabetes. Als artsenbezoeker breng je dan dit geneesmiddel onder de aandacht bij een internist of huisarts. Als artsenbezoeker sluit je echter geen verkoopcontracten af. Dit is dan ook de reden waarom het beroep artsenbezoeker verschilt met dat van een traditionele verkoper zoals een vertegenwoordiger. Met behulp van overtuigingskracht enthousiasmeer je artsen en apotheker met betrekking tot geneesmiddelen en medische hulpmiddelen. Het is afhankelijk van het product wat je onder de aandacht wil brengen of wil verkopen welke arts of apotheker je als artsenbezoeker bezoekt. Als artsenbezoeker bekleed je dus vaak een commerciële functie binnen de farmaceutische industrie. Het beroep artsenbezoeker is een beroep met veel vrijheden. Dit omdat je veel onderweg bent. Het beroep artsenbezoeker is echter niet voor iedereen geschikt. Dit omdat je moet beschikken over voldoende commerciële vaardigheden en overtuigingskracht. Dit omdat het je als artsenbezoeker de taak hebt om geneesmiddelen en eventuele medische hulpmiddelen onder de aandacht te brengen en te verkopen. Een artsenbezoeker zal voordat hij of zij langsgaat eerst een afspraak maken met een arts of apotheker. Dit omdat artsen drukke agenda’s hebben en niet op elk willekeurig moment beschikbaar zijn.

Lees verder...

Salaris en tarief van een Artsenbezoeker

Wat is het salaris en tarief van een Artsenbezoeker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Artsenbezoeker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudsoftware vergelijken voor Artsenbezoeker

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Artsenbezoeker bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl