Team Mijnzzp

Wat doet een Medewerker chauffeursbalie?

Een medewerker chauffeursbalie is verantwoordelijk voor het administratief afhandelen van de aan- en afleveringen van chauffeurs van vrachtwagens of bestelwagens. Een medewerker chauffeursbalie is ook onder andere verantwoordelijk voor het: ontvangen van chauffeurs en controleren op o.a. de identiteit en de referentienummers; het invoeren van de lading/ container gegevens in het computersysteem, het proactief signaleren van mogelijke knelpunten en het bieden van een structurele oplossing. Ook dient hij of zij alle bijkomstige logistieke administratieve werkzaamheden goed te verwerken, zoals de benodigde (douane) documentatie. Een medewerker chauffeursbalie probeert er altijd voor te zorgen dat er zo min mogelijk wachttijd aan de chauffeursbalie is. Zodoende wordt het gehele logistieke proces niet vertraagd. Een medewerker chauffeursbalie is voor de transporteurs en chauffeurs vaak ook het eerste aanspreekpunt over de laad- en loslocaties. De kerntaak van een medewerker chauffeursbalie is het ontvangen van chauffeurs en het informeren van chauffeurs. Een medewerker chauffeursbalie kan ook verantwoordelijk zijn voor andere taken. Denk bijvoorbeeld aan het maken van afspraken, het verzorgen van uitgaande en binnenkomende vrachten. De werkzaamheden van een medewerker chauffeursbalie kunnen per organisatie verschillen. Sommige medewerker chauffeursbalie werken fulltime, andere werken parttime. Vaak doen ze dit in loondienst, maar soms ook als zelfstandige. Als medewerker chauffeursbalie kan je werkzaam zijn voor verschillende soorten bedrijven en kunnen er andere benaming gebruikt worden voor een medewerker chauffeursbalie. Lang niet alle medewerker chauffeursbalie zijn verantwoordelijk voor dezelfde werkzaamheden.

Lees verder...

Salaris en tarief van een Medewerker chauffeursbalie

Wat is het salaris en tarief van een Medewerker chauffeursbalie? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Medewerker chauffeursbalie in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudprogramma vergelijken Medewerker chauffeursbalie

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Medewerker chauffeursbalie bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl