Loodsmedewerker

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Loodsmedewerker?

Een loodsmedewerker voert verschillende taken uit die doorgaans betrekking hebben op de logistiek van goederen binnen een ruimte. Bijvoorbeeld met een verantwoordelijkheid voor het laden en lossen van goederen in en uit vrachtwagens. Een andere taak van een loodsmedewerker is het splitsen en uitsorteren van vracht. Het is ook mogelijk dat een loodsmedewerker zich vooral bezighoudt met het verzamelen van goederen in een loods om deze vervolgens klaar te maken voor verzending. Het beroep van loodsmedewerker is daarom divers van aard. De branche waarbinnen een loodsmedewerker werkt, bepaalt voor een groot deel wat de exacte werkzaamheden zijn. Verder is het zo dat loodsmedewerkers regelmatig in ploegendiensten werken. Het kan dan gaan om tweeploegendiensten, maar drieploegendiensten komen eveneens voor. Bovendien is er doorgaans sprake van een compleet team, zodat samenwerken onderdeel uitmaakt van het beroep. Loodsmedewerkers hebben een belangrijke functie als schakel in een compleet logistiek proces. In de branche van de voedingsmiddelenindustrie is het bijvoorbeeld belangrijk om producten te controleren en op de houdbaarheidsdatum te letten. Naast uitvoerende werkzaamheden heeft een loodsmedewerker contact met bijvoorbeeld leveranciers en vrachtwagenchauffeurs. Daarbij hangt de exacte taak weer af van de functie en invulling van het beroep loodsmedewerker. Het komt ook voor dat loodsmedewerkers aan de lopende band staan om goederen te sorteren en de werkzaamheden zich daartoe beperken. Er zijn wat dat betreft allerlei manieren om invulling en uitvoering te geven aan het beroep van loodsmedewerker. Het komt ook voor dat loodsmedewerkers niet alleen laden, lossen en sorteren, maar ook gegevens moeten bijhouden in computersystemen.

Lees verder...

Salaris en tarief van een Loodsmedewerker

Wat is het salaris en tarief van een Loodsmedewerker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Loodsmedewerker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudprogramma vergelijken Loodsmedewerker

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Loodsmedewerker bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl