Timmerman recreatiebouw

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Timmerman recreatiebouw?

Een timmerman recreatiebouw is verantwoordelijk voor het opbouwen van compacte recreatiewoningen op basis van een chassis of een stalen constructie. Deze compacte recreatiewoningen worden in veel gevallen volledig binnen een fabriek opgebouwd waarna ze later op locatie geplaatst worden door middel van een schroeffundering of ander soort fundering. Een timmerman recreatiebouw is dan ook niet werkzaam op een bouwlocatie, maar werkzaam binnen een productiehal waar de compacte recreatiewoningen gefabriceerd worden. Het is denkbaar dat een timmerman recreatiebouw ook werkzaam kan zijn tijdens het plaatsen van de recreatiewoningen op locatie, echter werkt een timmerman recreatiebouw over het algemeen binnen een productiehal en niet op locatie. Het grote voordeel van het bouwen van recreatiewoningen in een productiehal is dat de bouwers geen last hebben van weersinvloeden. Ook zijn alle materialen en machines makkelijk toegankelijk, waardoor er sneller en dus goedkoper gebouwd kan worden. Het beroep timmerman recreatiebouw kan gezien worden als het gebruikelijke beroep timmerman, echter verschillende de beroepen inhoudelijk qua werkzaamheden wel van elkaar, omdat een timmerman recreatiebouw alleen verantwoordelijk is voor het opbouwen van recreatiewoningen. Het beroep timmerman recreatiebouw komt tegenwoordig steeds vaker voor, omdat er steeds meer mensen zijn die een recreatiewoning kopen als belegging. De vraag naar gespecialiseerde timmerlieden is dan ook groot te noemen. Als timmerman recreatiebouw ben je meestal een allround medewerker die voor alle voorkomende werkzaamheden ingezet kan worden. Een timmerman recreatiebouw kan bijvoorbeeld ook verantwoordelijk zijn voor het aanleggen van alle leidingen en kan verantwoordelijk zijn voor het maken van badkamers. Het is dus denkbaar dat de werkzaamheden van een timmerman recreatiebouw verder gaan dan het alleen uitvoeren van timmerwerkzaamheden.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Timmerman recreatiebouw

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Salaris en tarief van een Timmerman recreatiebouw

Wat is het salaris en tarief van een Timmerman recreatiebouw? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Timmerman recreatiebouw in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudprogramma vergelijken Timmerman recreatiebouw

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Timmerman recreatiebouw bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl