Medewerker broodjeszaak

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Medewerker broodjeszaak?

Een medewerker broodjeszaak is verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden zoals het aannemen van bestellingen, het samenstellen van broodjes, het uitserveren van broodjes, het serveren van drankjes en het afbakken van broodjes en/of andere snacks. Daarnaast is een medewerker broodjeszaak verantwoordelijk voor kassawerkzaamheden en algemene schoonmaakwerkzaamheden. Een andere benaming medewerker broodjeszaak kan ook zijn medewerker fastservice of fastfoodmedewerker, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn, omdat een medewerker broodjeszaak ook werkzaam kan zijn binnen andere eetgelegenheden en supermarkten. Een medewerker broodjeszaak kan dan ook niet in alle gevallen gezien worden als een fastfoodmedewerker, omdat er verschillende soorten broodjeszaken bestaan. Broodjeszaken zijn over het algemeen gespecialiseerde bakkerijen of broodjeswinkels die uiteenlopende belegde broodjes verkopen die opgebouwd kunnen zijn uit diverse ingrediënten, zoals kaas, salade, sla, ham en andere vleeswaren. Het is denkbaar dat een broodjeszaak ook andere producten verkoopt dan alleen broodjes en dranken. Het beroep medewerker broodjeszaak moet verder dus vrij algemeen gezien worden, omdat je als medewerker broodjeszaak voor verschillende eetgelegenheden werkzaam kan zijn. Daarnaast is het prima denkbaar dat een medewerker broodjeszaak verantwoordelijk is voor andere werkzaamheden, zoals het uitserveren van bestellingen of het klaarmaken van warme snacks. Over het algemeen zijn de werkzaamheden als medewerker broodjeszaak niet heel moeilijk, echter is het meestal wel belangrijk dat je een doorpakker bent. Dit heeft vooral betrekking op de piekmomenten waarbinnen het soms erg druk kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan de luchttijd als iedereen een broodje komt kopen.

Lees verder...

Salaris en tarief van een Medewerker broodjeszaak

Wat is het salaris en tarief van een Medewerker broodjeszaak? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Medewerker broodjeszaak in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudprogramma vergelijken Medewerker broodjeszaak

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Medewerker broodjeszaak bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl