Docent Frans

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Docent Frans?

Een docent Frans is verantwoordelijk voor het onderwijzen van de Franse taal aan leerlingen en/of studenten, wat betrekking kan hebben op verschillende soorten scholen. Een docent Frans zal over het algemeen les geven binnen het voortgezet onderwijs en het volwassenenonderwijs. Afhankelijk van het niveau zal de docent Frans de woordenschat en grammatica met betrekking tot de Franse taal van de leerlingen proberen te verhogen door middel van het geven van les. Deze lessen kunnen schriftelijk uitgevoerd worden maar ook door middel van kijk- en luisteroefeningen. De Franse taal wordt door veel mensen als tweede taal gesproken en is een belangrijke taal voor mensen. De Franse taal is voor veel Nederlanders niet de makkelijkste taal om te leren. Toch kan de Franse taal wel als belangrijk aangemerkt worden voor de meeste Nederlanders, omdat de meeste Nederlanders regelmatig in Frankrijk komen voor vakantie. Daarnaast is het zo dat de meeste Fransen geen Engels kunnen, waardoor er communicatieproblemen kunnen ontstaan als je als Nederlander geen Frans spreekt. Er zijn ongeveer 115 miljoen mensen die Frans spreken als moedertaal.

Lees verder...

Opleiding tot Docent Frans

Welke opleiding is nodig om Docent Frans te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Docent Frans? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Docent Frans

Wat is het salaris en tarief van een Docent Frans? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Docent Frans in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl