Docent Frans

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Docent Frans?

Een docent Frans geeft Franse les aan leerlingen of studenten. De Franse taal is voor veel Nederlanders niet de makkelijkste taal om te leren. Toch kan de Franse taal wel als belangrijk aangemerkt worden voor de meeste Nederlanders, omdat de meeste Nederlanders regelmatig in Frankrijk komen voor vakantie. Daarnaast is het zo dat de meeste Franse geen Engels kunnen, waardoor er communicatieproblemen kunnen ontstaan als je als Nederlander geen Frans spreekt. Er zijn ongeveer 115 miljoen mensen die Frans spreken als moedertaal. De Franse taal staat daarmee wereldwijd ongeveer op de 15e plaats. Er wordt onder meer in de volgende landen Frans gesproken Frankrijk, België, Canada, Monaco en Zwitserland. Buiten Frankrijk wordt er door ongeveer 55 miljoen mensen Frans gesproken als eerste of tweede taal. Het Frans behoort tot de Romaanse talen, omdat het uit het Latijn voortgekomen is.

Lees verder...

Opleiding tot Docent Frans

Welke opleiding is nodig om Docent Frans te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Docent Frans? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Docent Frans

Wat is het salaris en tarief van een Docent Frans? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Docent Frans in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl