Team Mijnzzp

Wat doet een Servicemedewerker bioscoop?

Een servicemedewerker bioscoop is iemand die werkzaam is binnen een bioscoop. Enkele voorbeelden van de werkzaamheden kunnen zijn het verkopen van kaartjes, het controleren van de toegangskaartjes, het ophangen van jassen in de garderobe, het draaien van bardiensten, het aanwijzen van stoelen en het schoonmaken van de bioscoopzalen. Een combinatie van werkzaamheden en verantwoordelijkheden hoort tot de mogelijkheden. De meeste bioscopen maken gebruik van verschillende servicemedewerkers, die verschillende taken en verantwoordelijkheden kunnen hebben. Het beroep servicemedewerker bioscoop is vooral populair onder jongeren, zoals studenten die extra inkomen willen verdienen. Een servicemedewerker bioscoop kan ook werkzaam zijn voor een filmhuis. Omdat er binnen bioscopen verschillende werkzaamheden uitgevoerd worden is het verder niet mogelijk om specifieke taken te benoemen als servicemedewerker bioscoop. Ook het ophangen van posters of het bedrijfsklaar maken van de films kan tot het takenpakket behoren, evenals het schoonmaken van de bioscoop. De meer ervaren servicemedewerkers bioscoop hebben meestal ook andere verantwoordelijkheden, zoals het inzetbaar zijn als bedrijfshulpverlener. Bedrijfshulpverlening is een belangrijke taak, omdat een bedrijfshulpverlener precies weet hoe te handelen tijdens mogelijke calamiteiten. Een bedrijfshulpverlener heeft in veel gevallen ook kennis van EHBO. Daarnaast zijn ervaren medewerkers in veel gevallen sleuteldrager, die verantwoordelijk zijn voor het open en afsluiten van de bioscoop. Welke verantwoordelijkheden een servicemedewerker bioscoop precies heeft, is sterk afhankelijk van de specifieke functie. Binnen bioscopen is er over het algemeen veel sprake van tijdelijke arbeidskrachten, zoals mogelijk studenten.

Lees verder...

Salaris en tarief van een Servicemedewerker bioscoop

Wat is het salaris en tarief van een Servicemedewerker bioscoop? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Servicemedewerker bioscoop in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudprogramma vergelijken Servicemedewerker bioscoop

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Servicemedewerker bioscoop bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl