Bouwmarkt medewerker

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Bouwmarkt medewerker?

Een bouwmarkt medewerker is een commercieel medewerker, die verantwoordelijk is voor verschillende werkzaamheden, zoals het helpen van klanten, het adviseren van klanten, het aanvullen van schappen en kassawerkzaamheden. Ook kan je als bouwmarkt medewerker verantwoordelijk zijn voor het uitgeven en innemen van verhuurde machines. Andere werkzaamheden zijn het aannemen en verwerken van binnenkomende goederen, die door leveranciers gebracht worden. Andere benamingen voor bouwmarkt medewerker zijn soms ook wel servicemedewerker of gewoon verkoopmedewerker. Als bouwmarkt medewerker ben je in de meeste gevallen breed inzetbaar als allround medewerker en kan je verantwoordelijk zijn voor verschillende werkzaamheden. Dit is over het algemeen wel afhankelijk van het opleidingsniveau en van de werkervaring. Afhankelijk van de specifieke functie is het als bouwmarkt medewerker belangrijk dat je beschikt over productkennis en materiaalkennis, omdat het op een goede manier adviseren van klanten alleen mogelijk is als er sprake is van productkennis en materiaalkennis. Een bouwmarkt medewerker hoeft geen allround vakman of klusser te zijn, echter moet er wel sprake zijn van enige basiskennis. Vooral voor speciale afdelingen, zoals de verfafdeling, kan productkennis en materiaalkennis belangrijk zijn. Het beroep bouwmarkt medewerker moet verder vrij algemeen gezien worden, omdat er binnen bouwmarkten verschillende vaklieden werkzaam zijn. Binnen bouwmarkten staat het kunnen adviseren van klanten hoog aangeschreven, omdat de meeste mensen op zoek zijn naar een oplossing voor een bepaald probleem. Daarnaast komt het veel voor dat klanten niet precies weten welk materiaal of product het beste toegepast kan worden om tot het beste resultaat te komen. De meeste bouwmarkt medewerkers zijn werkzaam op een specifieke afdeling, waardoor bouwmarkt medewerkers over de juiste kennis beschikken.

Lees verder...

Salaris en tarief van een Bouwmarkt medewerker

Wat is het salaris en tarief van een Bouwmarkt medewerker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Bouwmarkt medewerker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudsoftware vergelijken voor Bouwmarkt medewerker

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Bouwmarkt medewerker bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl