Beheerder milieustraat

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Beheerder milieustraat?

Een beheerder milieustraat is de leidinggevende van een milieustraat, zoals die binnen de meeste gemeentes te vinden zijn. De werkzaamheden van een beheerder milieustraat zijn divers, zoals het informeren van bezoekers, het houden van toezicht op de milieustraat, het aansturen van andere medewerkers binnen de milieustraat en administratieve werkzaamheden. Ook het onderhouden van contact met andere leidinggevenden, zoals milieuambtenaren van de gemeente en toeleveranciers, behoort tot de werkzaamheden van een beheerder milieustraat. De werkzaamheden moeten over het algemeen gezien worden als uitvoerende werkzaamheden, waarbij de beheerder zelf ook meewerkt op de werkvloer. Dit kan wel per milieustraat verschillen, omdat er ook grote milieustraten bestaan. In het kort kunnen we de werkzaamheden van een beheerder milieustraat het beste omschrijven als het dagelijks aansturen van de milieustraat, inclusief het aansturen van alle medewerkers van de milieustraat. Als beheerder milieustraat zal je over het algemeen niet alleen met vast personeel te maken hebben, omdat gemeentes milieustraten ook gebruiken om mensen werkervaring te laten opdoen. Dit betreft meestal mensen die al een langere periode niet meer gewerkt hebben. In dat geval kan een beheerder milieustraat ook gezien worden als stagebegeleider of leermeester van de betreffende medewerkers. De inhoudelijke werkzaamheden van een beheerder milieustraat zijn verder niet heel moeilijk, echter moeten de werkzaamheden wel aangemerkt worden als belangrijke werkzaamheden. Dit heeft vooral betrekking op het op de juiste manier inzamelen van afval, zodat gemeentes het afval op de juiste manier kunnen aanbieden aan de diverse afvalverwerkers. Om het afval op de juiste manier te kunnen inzamelen is het belangrijk dat de beheerder milieustraat er op toeziet dat alle werknemers de juiste regels toepassen. Ook het kunnen herkennen van verschillende soorten afval is belangrijk als beheerder milieustraat.

Lees verder...

Salaris en tarief van een Beheerder milieustraat

Wat is het salaris en tarief van een Beheerder milieustraat? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Beheerder milieustraat in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudsoftware vergelijken voor Beheerder milieustraat

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Beheerder milieustraat bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl