Medewerker milieustraat

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Medewerker milieustraat?

Een medewerker milieustraat is verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden, die te maken hebben met het inzamelen en sorteren van afval bij een milieustraat of afvalbrengstation van een gemeente. De werkzaamheden van een medewerker milieustraat bestaan niet alleen uit het sorteren van afval, omdat een medewerker milieustraat ook gezien kan worden als toezichthouder, die bezoekers zal informeren in welke afvalbakken het afval precies gestort moet worden. Ook is een medewerker milieustraat verantwoordelijk voor het toezien op de algemene veiligheid binnen de milieustraat. De werkzaamheden van een medewerker milieustraat zijn niet heel moeilijk, maar vragen wel om de juiste werkhouding. Vooral het klantencontact is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden, omdat lang niet alle mensen weten welk afval in welke containers gestort moet worden. In het kort kunnen we de werkzaamheden van een medewerker milieustraat het beste omschrijven als het toezien op alle logistieke processen binnen de milieustraat, met betrekking tot de aan- en afvoer van afval. Een van de belangrijkste taken van een medewerker milieustraat is het controleren van aangeboden afvalstoffen, inclusief het toezien op de juiste sortering van de afvalstoffen. Andere werkzaamheden van een medewerker milieustraat kunnen zijn simpele administratieve handelingen en eventueel het opnemen en/of verwerken van klachten van bezoekers. De inhoudelijke werkzaamheden en verantwoordelijkheden van een medewerker milieustraat kunnen wel per milieustraat verschillen, omdat er sprake is van meerdere medewerkers binnen een milieustraat. Daarnaast is het denkbaar dat een medewerker milieustraat verantwoordelijk is voor het begeleiden van andere medewerkers, die verantwoordelijk zijn voor demonteren van apparaten. Denk bijvoorbeeld aan mensen die een beperking hebben, of aan mensen die werkervaring moeten opdoen.

Lees verder...

Salaris en tarief van een Medewerker milieustraat

Wat is het salaris en tarief van een Medewerker milieustraat? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Medewerker milieustraat in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudsoftware vergelijken voor Medewerker milieustraat

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Medewerker milieustraat bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl