Team Mijnzzp

Wat doet een Servicemedewerker gebouwen?

Een servicemedewerker gebouwen is meestal verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden, die per werkgever kunnen verschillen. Denk bijvoorbeeld aan het onderhouden van ventilatiesystemen, het schilderen van kamers of kozijnen of aan het vervangen van sloten. In het kort kunnen we stellen dat een servicemedewerker gebouwen een allround vakman of vakvrouw is, die ingezet kan worden waar dit, maar nodig mocht zijn. Binnen de praktijk is het denkbaar dat een servicemedewerker gebouwen ook andere werkzaamheden uitvoert, zoals het klaarzetten van vergaderruimtes of schoonmaakwerkzaamheden. Over het algemeen zijn het de grote organisatie en bedrijven die gebruikmaken van een servicemedewerker gebouwen. Het beroep servicemedewerker gebouwen kan in de praktijk op verschillende manieren voorkomen, maar heeft wel altijd te maken met facilitaire dienstverlening met betrekking tot gebouwen. Voor welke werkzaamheden een servicemedewerker gebouwen precies allemaal verantwoordelijk zal zijn kan per werkgever verschillen, omdat er ook sprake kan zijn van meerdere medewerkers binnen de organisatie. Het beroep servicemedewerker gebouwen moet dus vrij algemeen gezien worden, omdat een servicemedewerker gebouwen verantwoordelijk kan zijn voor uiteenlopende werkzaamheden, die wel in alle gevallen met onderhoud en service te maken hebben. Over het algemeen zijn het alleen de grotere organisaties die de functie servicemedewerker gebouwen kennen, omdat in andere gevallen meestal sprake is van externe bedrijven, die onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Als servicemedewerker gebouwen zal je over het algemeen niet verantwoordelijk zijn voor grote werkzaamheden, maar ben je juist verantwoordelijk voor de kleinere klussen, die meestal relatief simpel zijn.

Lees verder...

Salaris en tarief van een Servicemedewerker gebouwen

Wat is het salaris en tarief van een Servicemedewerker gebouwen? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Servicemedewerker gebouwen in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudprogramma vergelijken Servicemedewerker gebouwen

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Servicemedewerker gebouwen bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl