Jachthavenmedewerker

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Jachthavenmedewerker?

Een jachthavenmedewerker is een allround werknemer die werkzaam is binnen een jachthaven. Als jachthavenmedewerker kan je verschillende werkzaamheden uitvoeren op en rond een jachthaven. Welke werkzaamheden dit precies zijn, is meestal seizoensafhankelijk. Denk bijvoorbeeld aan het onderhouden van de eventuele verhuurvloot, aan het onderhouden van scheepsmotoren, aan het uitvoeren van kleine onderhoud en aan het schilderen van boten. Daarnaast kan je verantwoordelijk zijn voor andere werkzaamheden, zoals het maaien van gras, het helpen in de bediening of het regelen van de papieren met betrekking tot verhuur van boten. Als jachthavenmedewerker ben je dan ook meestal een allround medewerker, die op een brede manier inzetbaar is. Ook het stallen van schepen en/of voertuigen zal veel voorkomen binnen een jachthaven. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het takelen van motor- en zeilboten in of uit het water. Ook andere werkzaamheden kunnen tot het takenpakket behoren van de jachthavenmedewerker, zoals het leeghalen van prullenbakken of het uitvoeren van onderhoud aan de steigers. Maar denk ook aan het schoonmaken van boten als er sprake is van een huurvloot, zodat de boten opnieuw in de verhuur genomen kunnen worden. Ook is de jachthavenmedewerker meestal verantwoordelijk voor het veilig aanleggen van boten, zodat er geen schade ontstaat. Als jachthavenmedewerker kan je dus verantwoordelijk zijn voor diverse werkzaamheden, die kunnen verschillen per jachthaven en de genoten opleiding van de jachthavenmedewerker. Als beginnende jachthavenmedewerker zonder gerichte opleiding zal je andere verantwoordelijkheden hebben dan ervaren jachthavenmedewerkers. Dienstverlening is binnen de watersport en recreatiesector erg belangrijk.

Lees verder...

Salaris en tarief van een Jachthavenmedewerker

Wat is het salaris en tarief van een Jachthavenmedewerker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Jachthavenmedewerker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudprogramma vergelijken Jachthavenmedewerker

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Jachthavenmedewerker bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl