Team Mijnzzp

Wat doet een Gereedschap en machine verhuurder?

Een gereedschap en machine verhuurder is gespecialiseerd in de verhuur van gereedschappen en werkmaterialen, zoals hoogwerkers, bouwliften, steigers, compressoren, houtbewerkingsmachines, aanhangers, grondverzetmachines, trilplaten en grondfreesmachines. Het huren van gereedschap en werkmateriaal is populair onder bedrijven en particulieren, omdat hierdoor niet meer geïnvesteerd hoeft te worden in duur gereedschap of werkmaterialen, die niet vaak gebruikt worden. Vooral voor de zelfstandig ondernemer is het huren van gereedschap en werkmaterialen een uitkomst. De term gereedschap en machine verhuurder moet verder wel vrij algemeen gezien worden, omdat gereedschap en machine verhuurders gespecialiseerd kunnen zijn binnen bepaalde vakgebieden. Een gereedschap en machine verhuurder verhuurt over het algemeen niet alleen gereedschap en machines, omdat andere werkzaamheden tot het takenpakket behoren van een gereedschap en machine verhuurder, zoals het opbouwen van steigers. Ook het transporteren van werkmaterialen voor huurders behoort tot de werkzaamheden van een gereedschap en machine verhuurder. Andere werkzaamheden kunnen zijn het adviseren van huurders over de juiste gereedschappen en werkmaterialen. Daarnaast zorgt de gereedschap en machine verhuurder er voor dat de gereedschappen en werkmaterialen optimaal functioneren en dat ze voorzien zijn van de juiste keuringen, zodat huurders op een veilige manier aan het werk kunnen. Dit is vooral belangrijk bij grote en zware machines en bij steigers en hoogwerkers. De moderne gereedschappen en machines verhuurders zijn zich steeds verder aan het specialiseren op het gebied van totaaloplossingen voor bedrijven, zoals het volledig inrichten van bouwplaatsen of andere soorten werklocaties. Het beroep gereedschap en machine verhuurder komt in de praktijk op verschillende manieren voor. Denk aan zelfstandige verhuurders, bouwmarkten en aan groothandelsbedrijven.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Gereedschap en machine verhuurder

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Salaris en tarief van een Gereedschap en machine verhuurder

Wat is het salaris en tarief van een Gereedschap en machine verhuurder? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Gereedschap en machine verhuurder in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudprogramma vergelijken Gereedschap en machine verhuurder

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Gereedschap en machine verhuurder bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl