Autospuiter

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Autospuiter?

Een autospuiter is meestal verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden, afhankelijk van waar hij of zij precies werkzaam is. Denk hierbij aan het voorbewerken van onderdelen, het afschermen van delen die niet gespoten hoeven te worden, het spuiten van de auto en aan het aanbrengen van een laklaag. Daarnaast is de autospuiter meestal zelf verantwoordelijk voor het samenstellen van de uiteindelijke lak die opgebracht dient te worden. Als autospuiter ben je dan ook een allround vakman of vakvrouw, die verantwoordelijk kan zijn voor verschillende werkzaamheden die allemaal even belangrijk zijn om tot een goed eindresultaat te kunnen komen. Het spuitklaar maken van voertuigen is meestal meer werk dan het spuiten zelf. Als autospuiter is het belangrijk dat je secuur werkt, omdat er tijdens de voorbewerking en tijdens het spuitproces geen fouten gemaakt mogen worden, omdat dat meestal direct van invloed is op het eindresultaat.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Autospuiter

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Autospuiter

Welke opleiding is nodig om Autospuiter te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Autospuiter? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Autospuiter

Wat is het salaris en tarief van een Autospuiter? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Autospuiter in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl