Supermarktmedewerker

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Supermarktmedewerker?

Supermarktmedewerker is een algemene benaming voor vaklieden die werkzaam zijn binnen een supermarkt. Enkele meer specifieke functies kunnen zijn vakkenvuller, caissière en bijvoorbeeld de functie verkoopmedewerker voor de diverse afdelingen. Lang niet alle medewerkers die werkzaam zijn in een supermarkt zijn fulltime werkzaam, bijvoorbeeld de vakkenvullers. De meeste vakkenvullers werken alleen gedurende bepaalde uren van de dag of in de avond. De diverse werkzaamheden van een supermarktmedewerker moeten dus vrij algemeen gezien worden, omdat ze diverse disciplines kunnen omvatten. In de meeste gevallen is een supermarktmedewerker een allround medewerker die voor verschillende werkzaamheden ingezet kan worden afhankelijk van de soort supermarktmedewerker. Een parttime vakkenvuller hoeft over het algemeen geen kassadiensten te draaien, maar kan bijvoorbeeld wel ingezet worden op de flessenemballage. Daarnaast bestaan er meer specifieke functies binnen supermarkten, zoals de medewerkers op de versafdeling die ook weer verantwoordelijk zijn voor specifieke werkzaamheden. De benaming supermarktmedewerker moet vrij algemeen gezien worden, omdat supermarkten gebruik maken van diverse soort verschillende medewerkers die allemaal verantwoordelijk zijn voor specifieke werkzaamheden.

Lees verder...

Opleiding tot Supermarktmedewerker

Welke opleiding is nodig om Supermarktmedewerker te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Supermarktmedewerker? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Supermarktmedewerker

Wat is het salaris en tarief van een Supermarktmedewerker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Supermarktmedewerker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl