Fitnessinstructeur

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Fitnessinstructeur?

Het beroep fitnesstrainer c.q. fitnessinstructeur komt vandaag de dag in heel veel verschillende vormen voor en zeker niet alleen meer in sportscholen zoals dit vroeger het geval was. Tegenwoordig kennen we ook de personal trainer of de zogenaamde bootcamp instructeur. Welke naam een fitnesstrainer dan ook heeft maakt eigenlijk niet uit omdat ze allemaal hetzelfde doen en dat is het trainen en begeleiden van hun cliënten. Wel is het zo dat de bootcamp instructeur buiten zal trainen met zijn cliënten en doorgaans geen gebruik maakt van apparaten zoals die in een sportschool of fitnesscentrum voorkomen. Een bootcamp instructeur maakt doorgaans gebruik van objecten die in het straatbeeld terug te vinden zijn zoals straatmeubels en bijvoorbeeld boomstammen in een bos.

Lees verder...

Opleiding tot Fitnessinstructeur

Welke opleiding is nodig om Fitnessinstructeur te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Fitnessinstructeur? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Fitnessinstructeur

Wat is het salaris en tarief van een Fitnessinstructeur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Fitnessinstructeur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl