Bloemsierkunstenaar

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Bloemsierkunstenaar?

Een bloemsierkunstenaar of bloemschikker is iemand die zich bezighoudt met bloemsierkunst en hoeft in tegenstelling tot een normale bloemist niet werkzaam te zijn in een bloemwinkel. Een bloemsierkunstenaar maakt werkstukken van bloemen met meestal diverse hulpstukken zoals takken, bladeren, stoffen, glas, steen en grind. Maar natuurlijk kan een bloemsierkunstenaar gebruik maken van alle materialen die op dat moment nodig zijn en zijn er eigenlijk geen beperkingen. Wellicht is de grootste beperking de creativiteit van de bloemsierkunstenaar. Een bloemsierkunstenaar werkt doorgaans in opdracht en maakt bijzondere meestal wat grotere bloemstukken. Een bloemsierkunstenaar hoeft zoals eerder omschreven niet werkzaam te zijn in een reguliere bloemenwinkel maar natuurlijk is dit wel degelijk mogelijk.

Lees verder...

Opleiding tot Bloemsierkunstenaar

Welke opleiding is nodig om Bloemsierkunstenaar te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Bloemsierkunstenaar? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Bloemsierkunstenaar

Wat is het salaris en tarief van een Bloemsierkunstenaar? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Bloemsierkunstenaar in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl