Etaleur

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Etaleur?

Het beroep etaleur bestaat uit het inrichten van vitrines en beurzen binnen de detailhandel. Een etaleur kan ook werkzaam zijn als reclameontwerper, omdat deze werkzaamheden soms samen vallen, maar de oorspronkelijke taak van een etaleur is etaleren. Het zijn doorgaans de grotere winkelketens en bedrijven die gebruik maken van professionele etaleurs. Als etaleur zal je altijd met de opdrachtgever overleggen om tot een bepaald idee te komen om een bepaald thema uit te lichten. Naast het etaleren heeft de etaleur dus ook de verantwoordelijkheid voor het bedenken en uitwerken van nieuwe ideeën in een zogenaamd etalageplan, waar ook de kostenbegroting in zal worden opgenomen. Bij inwikkelde opdrachten kan het zijn dat een etaleur in een werkplaats voorbereidende handelingen uitvoert, zodat de etalage in de winkel sneller kaar is. Een etaleur kan ook ingezet worden om de winkel zelf aan te kleden.

Lees verder...

Opleiding tot Etaleur

Welke opleiding is nodig om Etaleur te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Etaleur? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Etaleur

Wat is het salaris en tarief van een Etaleur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Etaleur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl