t Oude Ambacht Meubelmakerij/Stand-Interieurbouw

Bedrijft Oude Ambacht Meubelmakerij/Stand-Interieurbouw
ProfielDeze pagina is 4502 keer bekeken.
AdresOranjelaan 38 a5 / a6
2741 ER waddinxveen

06-53667109
ContactStuur t Oude Ambacht Meubelmakerij/Stand-Interieurbouw een bericht

Bedrijfsinformatie

Mijn naam is John de Wit en ik ben sinds mijn jeugd al bekend met de meubelmakerij, interieurbouw, standbouw. Ik heb zelf een opleiding hier in gedaan en heb door alle ervaringen hier mijn vak van gemaakt. Vanuit een familiebedrijf ben ik daarna voor mezelf begonnen.

Mijn specialisatie zit vooral in het maken van meubels op maat, winkelinrichting en allerlei interieurbouw en standbouw. Dit gaat van woonkamers, slaapkamers, badkamers tot keukens, tot complete winkelinterieurs of decorbouw tot complete stand.

Ook ben ik als zzp-er in te huren op dit gebied heb meer dan 20 jaar ervaring.

Als u een afspraak met mij maakt kan u mij vertellen wat u wilt, aan de hand daarvan maak ik een tekening en een offerte, dit allemaal vrijblijvend natuurlijk. Mij is niets te gek, en ik kan alles maken, zowel als grootte, dan als breedte. Alles is mogelijk, tegen een betaalbare prijs.

Ik kan bij u thuis komen, maar u kan ook altijd bij mij langskomen waar ik een showroom heb waar u enkele stukken en foto’s van projecten van mij kunt zien.

Een offerte is altijd 30 dagen geldig waardoor u ruim de tijd heeft om alles door te nemen en eventuele wijzigingen door te geven. Wij zijn aangesloten bij het cbw branche wonen. Nogmaals ik sta overal voor open!

Daarnaast zet ik me ook in als zijnde een klusjesman. Daar kan een heleboel onder vallen, zoals kleine klusjes in huis, tot het parket/laminaat leggen enz.

Graag hoop ik iets van u te horen, en uw meubeldromen waar te maken.

John de Wit

06-53667109

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van t Oude Ambacht Meubelmakerij/Stand-InterieurbouwAfbeelding van t Oude Ambacht Meubelmakerij/Stand-InterieurbouwAfbeelding van t Oude Ambacht Meubelmakerij/Stand-Interieurbouw

Contact

Volgen op Twitter

Stuur t Oude Ambacht Meubelmakerij/Stand-Interieurbouw een bericht

Mijnzzp.nl