groeivandaag

Bedrijfgroeivandaag
ProfielDeze pagina is 2047 keer bekeken.
Adresmilsbeeksingel 57
5045LR tilburg

06-18589027
ContactStuur groeivandaag een bericht

groeivandaag

Profielpagina

groeivandaag

Bedrijfsinformatie

Over Groeivandaag

Ik geloof in de kracht van mensen. De kracht om alles uit het leven te halen wat erin zit! Alles wat je daarvoor nodig hebt zit in jezelf. Geluk komt van binnenuit. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen geluk. Niemand anders dan jij! Pas wanneer je gelukkig bent met jezelf, zal al het andere jou kunnen vinden, trek je levensgeluk aan! Dus tijd voor actie...... Weg met alle ongewenste emoties, overtuigingen, gedachten en gedrag! Laat de ‘echte jij’ maar eens opstaan! Het is tijd voor jouw dromen, doelen en behoeften. Jezelf richten op dat wat je graag wilt bereiken in het leven.

Is gedragsverandering noodzakelijk?

Nee. Maar zou gedragsverandering niet goed zijn? De behoeften tot verandering zijn signalen die je vertellen dat je zoekt naar een volgende stap, naar persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke groei. Zij komen voort uit je intuïtie die zegt dat je kansen mist. Het zijn boodschappen over wat je ~echt~ zou willen doen in je leven: de richting van je bedrijf, de perfecte baan, de mensen met wie je om zou willen gaan of iets heel anders...

Bij coaching/counseling gaat het om hoe je in het leven staat. Dat wat je doet, je gedrag, komt altijd voort uit je gevoel, je gevoel wordt bepaald door je gedachten en die worden weer bepaald door je opvattingen, overtuigingen en waarden. Er is dus een kettingreactie:
~opvattingen~denken~voelen~actie~resultaat~.

Naarmate we ons meer bewust worden van de eerste drie, zullen onze acties gerichter en bewuster zijn. Er is een gedragsverandering opgetreden die gericht op de resultaten die we wensen.

Helaas zijn we ons maar van weinig opvattingen bewust, met name die we over onszelf hebben, deze blijven vaak onder water....

Jij bent verantwoordelijk voor jou leven. Verantwoordelijkheid betekent dat je een antwoord hebt op de resultaten van de dingen die je doet en de gevolgen daarvan. Dat antwoord begint bij je opvattingen. Die opvattingen en wat ze met je doen, zijn te veranderen, niet door steeds meer van hetzelfde te doen, maar door belemmerende opvattingen uit de weg te ruimen, waardoor je dingen anders gaat doen met daardoor ook andere, door jou gewenste resultaten.

Welke opvattingen en gedachten over jezelf, anderen en de wereld zorgen ervoor dat je je doelen bereikt? En welke belemmeren jou om je doelen te bereiken?

Dat is waar het bij life coaching over gaat. Over bewustwording, gedragsverandering, persoonlijke ontwikkelingen persoonlijke groei
Ben je het waard?
Zou coaching een slimme investering voor jou zijn? Ben jij iemand die ervan zou profiteren?

Jij beslist. Ik zeg dat het voor mensen is die erkennen dat coaching een krachtige manier is om je energie te gebruiken voor gedragsverandering en je te helpen in je persoonlijke groei.

Beroep(en)

Contact

Stuur groeivandaag een bericht

Mijnzzp.nl