freelanceopticien

Bedrijffreelanceopticien
ProfielDeze pagina is 1502 keer bekeken.
AdresDe Vennen 128
9541 LD Vlagtwedde

0622234440
ContactStuur freelanceopticien een bericht

freelanceopticien

Profielpagina

freelanceopticien

Bedrijfsinformatie

VISIE

Er is een groot verschil tussen kijken en zien. Kijken doe je vanaf een afstand, zien is intiem. Kijken doe je naar iets of iemand. Of je nu naar de televisie kijkt of op je horloge of door een sleutelgat, je blijft een toeschouwer. Als je ziet daarentegen ben je met iets of iemand, het is een deel van je bestaan. Je kijkt naar een zonsondergang of je ziet hem. Je kunt naar het licht kijken, maar het is toch iets heel anders als je het ziet.

Ieder mens heeft het vermogen om te kijken en te zien, maar veel mensen geven er de voorkeur aan om vooral kijkend door het leven te gaan. Dat is niet verwonderlijk, want het is riskant om te zien. Als je iets echt ziet, heeft dat consequenties voor je bestaan, terwijl je kijkend buitenschot kunt blijven. Daarom zijn de kijkcijfers hoog en zijn er maar weinig zieners.' Deze tekst van Hans Korteweg dekt de lading van mijn bedrijf.

Ik kan je leren kijken EN zien Kijken door middel van een oogmeting (refractie) Zien door middel van “coaching on the job” Met mijn 50 jaar ervaring in de optiek in al zijn facetten kan ik als Freelancer jouw bedrijf op gang houden tijdens jouw vakantie of ziekte. Dat doe ik als kijker en werker met groot commercieel gevoel.

Door mijn ervaring in een grote winkel met veel personeel, oogarts en optometrie kan ik jou en/of jouw personeel ook leren zien. Zien wat een cliënt wil, zien hoe de cliënt behandeld wil worden en behandeld wordt, leren luisteren naar dat wat niet gezegd wordt: o.a. lichaamstaal, kortom het hele scala van het “zien”.

Mijn beroep is freelance opticien, contactlensspecialist en optiek coach

Mijn doel is optiekbedrijven van dienst te zijn als freelancer Mijn krachten zijn: 40 jaar ervaring als winkelmanager o.a. - middelgrote optiek winkel met Oogarts en Optometrie - optiek winkels naar een hoger plan begeleiden - Commercieel coachen - opleiden personeel ROC en NUVO optiek opleiding - Stage-, Werk- en Praktijkbegeleiding Kennis van- en ervaring met; Ipro Pascal 3D Zeiss glas specialist Zeiss I-scription specialist Contactlens specialist Diploma’s en certificaten o.a. HBO bedrijfskunde: Commerciële vaardigheden, Management en leiding geven, Beroepsvaardigheden en Persoonlijke leerweg (2012/2013) Vakbekwaamheid opticien Werkbegeleider en praktijkbegeleider

Beroep(en)

Contact

Stuur freelanceopticien een bericht

Mijnzzp.nl