eMax Films

BedrijfeMax Films
ProfielDeze pagina is 604 keer bekeken.
AdresWillem Fenengastraat 2P
1096BN Amsterdam

0615941062
ContactStuur eMax Films een bericht

eMax Films

Profielpagina

eMax Films

Bedrijfsinformatie

Wij leveren allround film marketing. Als je promotie nodig hebt, leveren wij precies de content die je nodig hebt. 

In een day and age waarbij dure tv commercials steeds minder effectief zijn, schakelen we steeds meer naar online marketing op social media. Hiervoor heb je de geschikte content nodig en moet je in zo min mogelijk tijd zo veel mogelijk vertellen en communiceren. 

Efficient storytelling is hier heel belangrijk voor. Hoe communiceer je soms binnen enkele seconden je boodschap aan de kijker.

Visie

De laatste paar jaar is er een enorme verandering aan het plaatsvinden op het gebied van filmmaken, adverteren en content creatie in het algemeen. 

In het verleden was filmmaken een veel groter, duurder en ingewikkelder proces waarbij je afhankelijk was van grote crews en hele dure apparatuur. Het werd getoond op grotere mediums zoals bioscoopschermen of televisies waarbij elk detail te zien was en vaak de content veel langer kon zijn. 

Tegenwoordig gebeurt dit bijna allemaal online op kleine telefoons, tablets of laptop schermen bij mensen met een kortere ‘attention span’ dan ooit. Dit vereist een nieuwe manier van aanpak bij het maakproces. A new way of thinking.

Beroep(en)

Contact

Stuur eMax Films een bericht

Mijnzzp.nl