conpax

Bedrijfconpax
ProfielDeze pagina is 739 keer bekeken.
Adreswaalbandijk
6651KD Druten

+310887588111
ContactStuur conpax een bericht

conpax

Profielpagina

conpax

Bedrijfsinformatie

Wij zijn Conpax, leverancier van disposables en foodverpakkingen, onderdeel van Papstar en altijd op zoek naar innovatieve verpakkingsoplossingen die een bijdrage leveren aan o.a. duurzaamheid, gebruiksgemak en uitstraling.

Onze waardevolle kennis en rijke ervaring gaat terug tot in de 19e eeuw, waarmee wij ons richten op verschillende branches. Op het moment zijn we sterk vertegenwoordigd binnen de foodservice, horeca, catering, zorg, retail en AGF branche.

Naast het leveren van eindproducten, besteden we veel aandacht aan het adviseren van onze klanten om samen tot de beste verpakkingsoplossing te komen.

Duurzaam in Disposables & verpakkingen

Duurzame disposables en verpakkingen voor food is ons specialisme. Met de huidige focus op duurzaamheid en onze kracht in het meedenken met onze klanten, komen wij altijd tot de beste verpakkingsoplossing voor zowel ons standaard assortiment als maatwerk verpakkingen.

Alles voor take away & delivery

Ook bij Conpax doen wij ons uiterste best om onze klanten te helpen in deze zeer zware omstandigheden. Wilt u ook overgaan op bezorging? In onze shop vindt u een uitgebreid assortiment duurzame take away & delivery verpakkingen die u via uw groothandel ook kunt bestellen. Voor ons allemaal zijn het onzekere tijden waarin we een beetje op elkaar moeten letten en elkaar moeten helpen. Wij helpen u graag. Samen staan we sterk!

Beroep(en)

Contact

Stuur conpax een bericht

Mijnzzp.nl