auke nauta machinist gww verhuur

Bedrijfauke nauta machinist gww verhuur
ProfielDeze pagina is 4063 keer bekeken.
Adresde triemen 60
9296MD triemen

0653425317
ContactStuur auke nauta machinist gww verhuur een bericht
Extra informatiewww-aukenauta-nl

Bedrijfsinformatie

Wie ben ik

Zzp machinist g.w.w. en chauffeur vrachtwagen / tractor

Hallo, leuk dat u interesse toont in mijn werk! Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Auke Nauta. Ik ben geboren in november 1969 in het friese Twijzel. Tegenwoordig woon ik in het mooie landelijke plaatsje de Triemen samen met mijn vriendin en onze twee kinderen.

Na ruim 23 jaar in loondienst te hebben gewerkt bij verschillende werkgevers als machinist groot materieel heb ik de keuze gemaakt om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Ik ben hiermee in april 2013 gestart. Ik vind het nog steeds het mooiste vak dat er bestaat en ik hoop dit nog lang te mogen doen!

Opleidingen

Na de lagere school heb ik een opleiding voor automonteur gevolgd. Vervolgens heb ik 2 jaar gewerkt bij een loonbedrijf en daar alle werkzaamheden gedaan met betrekking tot de landbouw.

Dit werk sprak me erg aan maar ik wilde toch graag wat anders. Daarom heb ik de opleiding tot machinist en assistent uitvoerder gevolgd bij de S.O.M.A. te Ede. Tijdens mijn militaire dienst heb ik mijn vrachtwagen rijbewijs gehaald en mijn papieren tot bulldozer machinist.

Werkervaring

Ik heb ruime ervaring op diverse machines. Zowel een rups – als een mobiele kraan, shovel, bulldozer, vrachtwagen met autokraan en landbouw tractoren met werktuigen kan ik besturen.

Kortom van de kleinste minikraan tot de grootste rups kraan met alle toebehoren. Dit maakt mij tot een allrounder die zowel voor kleine klusjes als grote opdrachten ingezet kan worden.

Specialisatie

Mijn specialisme is diepriolering GWW in combinatie met de functie assistent uitvoerder. In de loop der jaren heb ik mij opgewerkt als leidinggevende machinist rioleringsploeg. Onder deze functie valt o.a. het berekenen en instellen van de rioollaser en het leidinggeven aan grondwerkers. In totaal heb ik ca. 100 km aan rioleringen gelegd. Dit in de uitvoering van PVC ,PP, beton, glasvezel en gresbuizen.

Referenties

Mijn opdrachtgevers zijn diverse gerenommeerde GWW bedrijven en gemeentes. Wilt u referenties? Laat mij dit dan weten. U ontvangt dan contactgegevens van mij zodat u navraag kunt doen. Dus heeft u een klus waar een gerenommeerd vakkundige machinist het werk moet realiseren? Dan heeft u de juiste persoon in mij gevonden!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van auke nauta machinist gww verhuur

Contact

Stuur auke nauta machinist gww verhuur een bericht

Mijnzzp.nl