Wij zijn Valkenburg

BedrijfWij zijn Valkenburg
ProfielDeze pagina is 734 keer bekeken.
AdresBogaardlaan 1
6301CZ Valkenburg

0432041135
ContactStuur Wij zijn Valkenburg een bericht

Wij zijn Valkenburg

Profielpagina

Wij zijn Valkenburg

Bedrijfsinformatie

Wij zijn Valkenburg is dé aanbieder van groepsactiviteiten en zakelijke arrangementen in het Zuid-Limburgse Valkenburg. Wij bieden je één overzichtelijk platform, waar jij terecht kunt voor het beste dat onze Geulstad te bieden heeft. Doordat wij partnerships gesloten hebben met de mooiste en meest kwalitatieve activiteiten en locaties in Valkenburg, kunnen wij een divers, uniek en passend programma aanbieden aan groepen van alle soorten en maten.

HET BESTE VAN ONS. VOOR JOU.

Eenvoudig de gewenste activiteiten boeken, persoonlijk contact en tips en advies op maat. Wij willen het jou als organisator zo makkelijk mogelijk maken. De mooiste, leukste en spannendste plekjes van Valkenburg zijn gebundeld, waardoor je altijd een goede keuze maakt. Naast advies voor een optimale invulling van jullie wensen, fungeert Wij zijn Valkenburg tevens als de gastheer tijdens jullie verblijf.

Wij nemen jullie mee in het échte Valkenburg! Laat je verrassen door de locals en geniet van de veelzijdigheid die wij te bieden hebben. Met extra gemak en service vanuit het stadje waar het toerisme geboren is.

Een enkele activiteit, een dagvullend programma of zelfs meerdere volledig verzorgde dagen, Wij zijn Valkenburg staat voor je klaar! Bezoek ons in de Geulpoort voor meer informatie.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Wij zijn ValkenburgAfbeelding van Wij zijn ValkenburgAfbeelding van Wij zijn Valkenburg

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Wij zijn Valkenburg een bericht

Mijnzzp.nl