Verschoor Oudshoorn

BedrijfVerschoor Oudshoorn
ProfielDeze pagina is 709 keer bekeken.
AdresWestbroek 43c
4822ZX Breda

0765498421
ContactStuur Verschoor Oudshoorn een bericht

Verschoor Oudshoorn

Profielpagina

Verschoor  Oudshoorn

Bedrijfsinformatie

De wereld verandert snel en organisaties veranderen mee. Het tempo gaat omhoog, er is minder voorspelbaarheid en de noodzaak om je snel aan te passen aan veranderende omstandigheden wordt groter. Dit vraagt ook om een andere manier van selecteren, beoordelen en ontwikkelen van je professionals. 

In al onze assessments vertalen wij deze mix aan eigenschappen naar een professioneel profiel dat uitgaat van 5 krachten, die iedere professional nodig heeft om succesvol te zijn en met plezier te presteren, ongeacht de rol of organisatie waarin hij of zij werkt.

Van mensen, teams en organisaties

Organisatieontwikkeling is mensenwerk, want het zijn jouw mensen die het verschil maken. Sterke professionals, goed lopende teams en de juiste afstemming van organisatiestructuur en -cultuur vormen de basis voor succes en plezier. Verschoor & Oudshoorn in Breda werkt al ruim 70 jaar aan de ontwikkeling en groei van mensen, teams en organisaties. Hoe we dit doen?

We weten wie je mensen zijn, wat ze kunnen en wat ze willen.

We begrijpen hoe zij de grootste toegevoegde waarde hebben voor jouw organisatie.

We sturen op de juiste aanpak en benaderingswijze, waardoor het resultaat een win-win wordt voor iedereen.

We weten wat professionals beweegt en hoe zij optimaal kunnen presteren. Maar we zijn ook altijd scherp op het rendement van onze oplossingen voor jouw organisatie. Het mes moet immers aan twee kanten snijden.

Beroep(en)

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Verschoor Oudshoorn een bericht

Mijnzzp.nl